Ohita valikko

Työhyvinvointipäivä apurahansaajille Helsingissä ja verkossa 30.9.2024

Mela järjestää Apurahansaajien työhyvinvointipäivän Helsingissä 30.9. Päivään kuuluu musiikkia, luento, työpajoja, verkostoitumista ja virkistäytymistä.

Paikan päällä järjestettävä tilaisuus on täynnä ja ilmoittautuminen päättynyt. Päivän pääluentoa ja musiikkiesitystä voi seurata striimattuna. Striimattavaan osuuteen kello 12–14 voi vielä ilmoittautua tapahtumakalenterissamme: Apurahansaajien työhyvinvointipäivä .

Musiikkia ja mielenterveyttä

Työhyvinvointipäivän avaa musiikkiesitys Beat the Future – afrikkalaisen rytmin dialoginen voima. Yhteyden rakentaminen ja sosiaalinen nerokkuus ovat afrikkalaisen rytmin ytimessä. Koe keskustelevat, limittyvät, lomittuvat ja yhteenkietoutuvat rytmit yhdessä griottimuusikoiden kanssa. Hyvä energia kantaa pitkälle!

Päivän pääluennon pitää Anna Keski-Rahkonen Helsingin yliopistosta. Hän on mielenterveyden professori, psykiatri, tutkijakoulun johtaja ja tietokirjailija. Anna puhuu mielenterveydestä, palautumisen merkityksestä työlle ja vapaa-ajalle, kuormituksesta ja voimavaroista ajatuksia herättävästi, vaikuttavasti ja mukaansatempaavasti.

Työpajoista näkemyksiä työhyvinvointiin

Paikan päällä Helsingissä on mahdollista osallistua valinnaisiin työpajoihin, joissa keskustellaan ryhmissä apurahatyöstä, omista ammatillisista tavoitteista ja työhyvinvoinnista ammattitaitoisen vetäjän ja vertaisryhmän kanssa.

Toimivat selviytymiskeinot stressaavan arjen tukena -työpajaa taiteilijoille vetää psykoterapian erikoispsykologi, psykoterapeutti ja työnohjaaja Tiia Eggert. Hyvinvoinnin avaimet -työpajaa tutkijoille luotsaa FT, valmentaja ja kouluttaja, tutkimuspäällikkö Natalia Skogberg. Vaihtoehtona näille työpajoille on Kehon mieli ja viisaus – Työkaluja stressittömämpään arkeen -työpaja ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin, ryhmätaideterapeutin ja mentaalivalmentaja Marika Tynnilän vetämänä.

Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään yhteistyössä Taiteen edistämiskeskus Taiken ja Tieteentekijöiden kanssa.

Lue lisää työhyvinvointipäivästä tapahtumakalenteristamme ja ilmoittaudu striimattavaan osuuteen: Apurahansaajien työhyvinvointipäivä.

Seuraa striimiä klo 12–14 tästä linkistä.

 

Lisätietoja:


Anna-Riikka Pukari, asiantuntija, 050 348 0535, anna-riikka.pukari(at)mela.fi

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö